Toerisme uitbating

We nemen maar wat graag de uitdaging aan om, samen met lokale besturen, extra dynamiek te brengen in het beheer van toeristische sites. Van de prachtige speeltuin in Lier, in de sfeervolle leeszaal van de Lierse bibliotheek, tot in ondergrondse geheime gangen van De Ruien en de idyllische stadscamping op Linkeroever in Antwerpen. We zorgen niet alleen voor de geur van heerlijke koffie. Maar we investeren ook in nieuwe initiatieven om onze bezoekers nog meer te kunnen verwennen.

Momenteel in de regio:

Antwerpen – Lier

Bekijk enkele projecten

De Ruien Antwerpen

Onder de stad stromen geheimen. De Ruien zijn een schaduw van een steenrijk verleden boven de grond. Ruien doorkruisten in de Middeleeuwen de stad. Toen De Ruien overwelfd werden, verdween dit uniek stukje erfgoed uit het straatbeeld en uit ons geheugen. In samenwerking met de stad Antwerpen werkten we een bevreemdende wandeling uit in de onderbuik van Antwerpen.

Voor meer informatie over dit project:

www.deruien.be

Contacteer ons

Leescafé bibliotheek Lier

Een bezoek aan de bibliotheek van Lier is genieten. De ruime collectie aan boeken, kranten, tijdschriften en dvd’s hebben hun plaats gevonden in een sfeervol gebouw. In het gezellige Leescafé kan je lekker blijven lezen, ook als de bibliotheek op de middag gesloten is. Het Leescafé biedt een ruim aanbod aan kleine en grote lokalen voor cursussen en vergaderingen. Bij mooi weer is er de binnentuin, een verborgen parel in het centrum van Lier. De Colibrant, een prachtig gerestaureerde ruimte, is een ideaal kader voor evenementen. We kunnen hierbij perfect een heel divers en lekker culinair aanbod voorzien. Diverse Lierse sociale organisaties staan, samen met Werkmmaat, in voor de uitbating van het Leescafé.

Voor meer informatie over dit project:

www.leescafe.be

Contacteer ons

Spelen in Lier

Het is lekker spelen in Lier. Het stadspark van Lier moet je zeker komen ontdekken! Een avontuurlijke speeltuin met picknick weide, een sfeervol Vertelhuisje waar je kan komen luisteren naar beklijvende verhalen, de minigolf verdoken onder de bomen. Het Koffiehuisje in de speeltuin zorgt voor een warme ontvangst met een hapje en een drankje. Lekker spelen in Lier, voor groot en klein.

Voor meer informatie over dit project:

www.speleninlier.be

Contacteer ons

City Camping Antwerp

City Camping Antwerp ligt op een rustige locatie naast de jachthaven op de Antwerpse Linkeroever en vlakbij het historisch centrum.  Via de iconische voetgangerstunnel onder de Schelde of met de overzet ben je te voet of met de fiets in een wip op de Grote Markt, de Kathedraal en de Groenplaats. Met 34 specifieke camperplaatsen, 45 grote kampeerplaatsen voor tenten & caravans, 20 trekkersplaatsen en  2 glamping tenten is er geen reden om je bezoek aan Antwerpen uit te stellen.

Voor meer informatie over dit project:

www.citycampingantwerp.be

Contacteer ons

Bekijk ook andere projecten

Klus & renovatie

Zachte renovatiewerken en onderhoud van gebouwen

Lees meer

Fietsen

We houden van fietsen en dat kan je merken op vele manieren

Lees meer

Toerisme onderhoud

Steenplein en fonteinen in Antwerpen en de Vesten in Lier

Lees meer