Over ons

Maatwerk is ons keurmerk. We bieden jobs aan die uitdagend zijn voor onze medewerkers. In nauwe samenwerking met lokale besturen werken we innovatieve projecten op maat uit. Van het proper maken van de fonteinen tot een unieke ontdekkingstocht in de Antwerpse Ruien.

We zijn actief in de regio Antwerpen, Antwerpse Zuidrand en Lier. Doelstelling is om onze collega’s te laten doorstromen naar een job in het gewone bedrijfsleven.

Kwaliteit staat centraal in onze werking. Ons Qfor-WSE-certificaat is hiervan het bewijs.

Contacteer onsSamenwerking met bedrijven

De Werkmmaat'ers

…zijn een kleurrijke ploeg van collega’s die ontzettend fier zijn op hun job. Werken is hun ding: elke dag opnieuw, om zo te timmeren aan hun verdere toekomst.

Een ploeg van ervaren instructeurs en coaches staat in voor de begeleiding op de werkvloer. We werken hierbij nauw samen met VDAB en OCMW’s .

Bekijk onze projecten

Jaarverslagen

Wil je een volledige kijk achter de schermen van Werkmmaat? Jaarlijks maken we werk van een uitgebreid verslag van onze werking. Niet alleen de cijfers, maar ook alle informatie over onze projectwerking kan je er in terug vinden.

    Onze partners

    Werkmmaat kan alleen maar werken op maat dankzij de steun van diverse partners. Hun vertrouwen biedt ons alle kansen om onze Werkmmaat’ers alle kansen te kunnen geven.

    Kunnen wij jou ergens mee helpen?

    Contacteer ons