Werkmmaat

Wall of fame

Onze Werkmmaaters zoeken hun weg. Op stap naar een job waar ze hun talenten nog meer aan bod kunnen laten komen. Ze verdienen een vaste plaats op onze Wall of Fame. Fier op onze ex-Werkmmaaten!
Technisch medewerker

Hassan

Werkmmaat sinds
2015
Stad Antwerpen
sinds
2019
Zijn troeven: een technische krak, veel enthousiasme en een chauffeur met rijbewijs BE. Zijn werk bij de stedelijke dienst Bijzondere Evenementen werd sterk gewaardeerd. Hassan kreeg een vast contract aangeboden bij de stad Antwerpen. Niet meer dan terecht!
Fietshersteller

Amanuel

Werkmmaat sinds
2017
De Geus
sinds
2020
Op een paar jaar tijd groeide Amanuel uit tot een bekwame fietshersteller. Hij leerde de knepen van het vak in het fietspunt Mortsel. Verder volgde hij in avondschool met succes de opleiding fietshersteller. Met een interim contract ging hij op zaterdagen aan het werk bij fietsen De Geus. Met resultaat, Amanuel werd met een vast contract opgenomen in het dynamisch team van De Geus en is ondertussen uitgegroeid tot senior fietstechnieker.
Leefgroepbegeleider

Samir

Werkmmaat sinds
2018
Jeugdinstelling Elegast
sinds
2021
Samir was als Cultuurnetwerker 3 jaar actief in Merksem Dok. Zijn groot talent is het omgaan met jongeren en hen betrekken in allerhande activiteiten. Hij startte eerst als jeugdwerker bij Safespace. Hij voelt zich nu perfect thuis als leefgroepbegeleider bij Jeugdinstelling Elegast.
Chauffeur fietspunt

Ahmad

Werkmmaat sinds
2023
Lucien
sinds
2024
Na zijn artikel 60 traject in 2019 klopte Ahmad op het juiste moment terug aan bij Werkmmaat. We waren dringend op zoek naar een chauffeur om in het kader van ons mobiel fietsherstel met onze camionette de fietsen op te halen en terug te brengen bij onze klanten. Begin 2023 ging Ahmad aan het werk in fietspunt Mortsel. Als chauffeur zorgde hij ook voor het vervoer van fietsen van De Geus. Na een succesvolle stage kon Ahmed begin 2024 aan het werk als chauffeur bij Lucien. Van een blitzcarrière gesproken!
Groenbeheer

Yasin

Werkmmaat sinds
2018
Krinkels
sinds
2024
Yasin maakte bij Werkmmaat deel uit van de vaste groenploeg. Hij droeg er mee zorg voor dat de parken, sportvelden en schoolomgevingen van de stad Antwerpen er netjes bij lagen. Steeds opgewekt en vol enthousiasme. Yasin kreeg de kans om een aantal weken stage te gaan lopen bij Krinkels, een belangrijke speler rond groenonderhoud. Hij slaagde met glans in zijn stage en kreeg een vast contract aangeboden in deze dynamische firma.
Fietshersteller

Hamid

Werkmmaat sinds
2019
De Geus
sinds
2021
Hamid ging aan het werk in het fietspunt van Mortsel. Na een langdurige stage bij De Geus kon hij met een vast contract op zak aan het werk in de gloednieuwe winkel van De Geus in Edegem. In de loop van het jaar koos hij een andere job als auto mechanieker.
Groenonderhoud

Saarim

Werkmmaat sinds
2017
De Kleine Nete
sinds
2021
Saarim startte bij Werkmmaat als fietshersteller, maar schakelde liever door naar een job van groenonderhoud. Hij stond in Lier in voor het beheer van de Vesten en het Stadspark. Vanuit deze ervaring bouwde hij voldoende ervaring op om aan het werk te gaan voor het onderhoud van één van de mooiste kasteeldomeinen in Vlaanderen.
Vrijetijdsbemiddelaar

Najat

Werkmmaat sinds
2012
Sportpret
sinds
2020
Als Vrijetijdsbemiddelaar zorgde Najat ervoor dat elke jongere van start kon gaan in een jeugdbeweging, sportclub of vrijetijdsactiviteit. Zij deed dit met veel overtuiging en kennis van het verenigingsleven. Zij kon haar kennis en ervaring met veel enthousiasme verder zetten bij haar nieuwe werkgever Sportpret.
Opvoeder internaat secundair onderwijs

Seddik

Werkmmaat sinds
2015
Leerlingenbegeleider
sinds
2019
In Borgerhout was hij als Cultuurnetwerker het aanspreekpunt voor jongeren die op zoek waren om hun talenten op het vlak van dans en muziek vorm te geven. Na een korte tussenstop bij de Jeugddienst stad Antwerpen werkt hij nu als leerlingenbegeleider in een school voor secundair onderwijs. De ideale job voor Seddik!
Groenonderhoud

Gjevat

Werkmmaat sinds
2009
Het Rekreatief
sinds
2021
Gjevat was er bij de start van Werkmmaat al reeds bij. In al die jaren was hij onze vaste medewerker groenonderhoud. Door weer en wind, op Gjevat konden we altijd rekenen. Onze collega's van het maatwerkbedrijf Het Rekreatief waren dan ook heel blij om Gjevat in hun groenploeg te kunnen opnemen.
Assistent progammator

Dara

Werkmmaat sinds
2018
Arenberg
sinds
2022
We blikken met veel lof terug op de loopbaan van onze collega Dara. Als cultuurnetwerker ging hij aan de slag in de Arenbergschouwburg. Zijn werk combineerde hij met universitaire studies. De directie van Arenberg liet zo'n talent niet graag schieten. Dara kreeg een vaste job in deze prachtige schouwburg als assistent-programmeur.
Fietshersteller

Abdelhafiz

Werkmmaat sinds
2019
iBike/Lucien
sinds
2022
Een echte topper op tal van punten. Hij leerde bij Werkmmaat de stiel van fietsherstel. Abdelhafiz lag mee aan de basis van onze winkel De Wielredders in de Paardenmarkt. Met zijn charme en technische kennis wist hij onze klanten perfect te verwelkomen. Na een Opleiding in Bedrijf waren onze collega's van iBike/Lucien snel overtuigd van zijn kunnen. Onze collega werkt nu met veel overtuiging in het centraal magazijn van iBike/Lucien.
Logistiek medewerker

Danny

Werkmmaat sinds
2011
Willemen
sinds
2018
De talenten van Danny: steeds opgewekt, gaat geen klus uit de weg en kent overal zijn weg. De ideale medewerker als duivel-doet-al in bouwfirma Willemen.
Keukenmedewerker

Magid

Werkmmaat sinds
2014
ZNA Antwerpen
sinds
2020
Magid bezorgde als polyvalent medewerker in De Ruien vele bezoekers een fantastische tijd. Hij deed een Opleiding in Bedrijf in de keuken van WZC Sint-Maria en volgde de opleiding Keukenmedewerker bij Werkvormm vzw. Dit alles met een positief resultaat, in mei 2020 kon hij als polyvalent medewerker keuken aan het werk bij ZNA/Stuyvenberg .
Groenmedewerker

Shihar

Werkmmaat sinds
2019
Stad Lier
sinds
2022
Shihar leerde zijn stiel als groenmedewerker binnen Werkmmaat. Hij zorgde elke dag voor het onderhoud van de Vesten en het stadspark in Lier. De ideale leerschool om nadien aan het werk te gaan als medewerker groen binnen de stad Lier.
Groenmedewerker

Dirk

Werkmmaat sinds
2012
Weerwerk
sinds
2020
Hij was er al bij met de start van het fietspunt in Mortsel. Dirk leerde de stiel van het fietsherstel. Maar hij was zeker niet beroerd om bij Werkmmaat ook een handje te helpen met het groenonderhoud. Uiteindelijk koos hij voluit voor het groenwerk bij het maatwerkbedrijf Weerwerk.
Natuurarbeider

Rasool

Werkmmaat sinds
2018
Natuurpunt
sinds
2022
Rasool werkte als groen- en onderhoudsarbeider van Steenplein, Camping en fonteinen. Aan Rasool mocht je àlles vragen, samen met zijn collega’s zorgde hij steeds voor een fijne werksfeer. Hij volgde computeropleidingen en behaalde Rijbewijs B, Rasool verhuisde naar Mol, deed een Opleiding in Bedrijf van 2 weken bij Natuurpunt en kon daar aansluitend ook aan het werk.
Secretariaatsmedewerker school

Younes

Werkmmaat sinds
2017
Spectrumschool Antwerpen
sinds
2022
In het ontmoetingscentrum NOVA zorgde hij voor de nodige dynamiek. Younes stond in voor het onthaal en was de organisator van tal van evenementen. Een prima leerschool om nadien aan het werk te kunnen gaan als secretariaatsmedewerker van de Spectrumschool in Antwerpen. Younes is een vat vol talenten, hij is verder ook actief met een foodtruck op Luchtbal.
Fietshersteller

Adnan

Werkmmaat sinds
2019
Velo Antwerpen
sinds
2023
Onze energieke en enthousiaste collega was heel blij dat hij aan het werk kon gaan voor het onderhoud en herstel van de populaire deelfietsen van Velo in Antwerpen. De kneepjes van het vak leerde hij in het fietspunt Mortsel.
Logistiek medewerker

Joseph

Werkmmaat sinds
2014
Lucien
sinds
2020
Joseph heeft zijn sporen verdiend als klusjesman in ons Evenemententeam. Dankzij een succesvolle stage kon hij na 1 jaar bij Werkmmaat reeds aan de slag als logistiek medewerker bij de fietshandelaar Lucien. Deze dynamische firma was maar wat blij met deze handige klusjesman en chauffeur.
Fietshersteller

Wameedh

Werkmmaat sinds
2019
Lucien
sinds
2024
Wameedh heeft vele talenten van techniek tot grafisch ontwerp. Met een glimlach gooide hij zich in de meest veelzijdige opdrachten in het Fietspunt van Lier, maar ook als fietskoerier. Zijn enthousiasme leidde tot een vaste job in het magazijn bij Lucien.
Logistiek medewerker kinderdagverblijf

Serbest

Werkmmaat sinds
2016
Kinderdagverblijf van Stad Turnhout
sinds
2021
Serbest werkte als polyvalent medewerker in De Ruien. Met zijn onstuimig enthousiasme charmeerde hij vele collega’s en bezoekers. Hij verhuisde naar Turnhout en deed een Opleiding in Bedrijf in het Inloopcentrum/CAW en bij restaurant Watermolen te Kasterlee . Hij werkt nu met evenveel enthousiasme deeltijds als logistiek medewerker in het kinderdagverblijf en zorgt er voor een lekker middagmaal. In de avonden levert hij pizza’s aan huis.
Fietshersteller

Noorullah

Werkmmaat sinds
2019
Velocity
sinds
2022
Hij leerde de stiel van het fietsherstel in het fietspunt van Lier. Na 3 jaar was hij meer dan bekwaam genoeg om aan het werk te kunnen gaan in fietsenwinkel Velocity in Lier. Noorullah zorgt in deze mooie winkel voor een professionele service van de klanten.