Toerisme onderhoud

De steden Antwerpen en Lier zetten graag hun mooiste beentje voor. Ze zijn terecht trots op hun parken en pleintjes. Een mooi welkom voor de mensen die de stad komen bezoeken. Maar ook fijn voor de inwoners zelf. Het onderhoud van deze groene open plekken vraagt heel wat liefde en tijd, dat is nu net waar we met onze Werkmmaat collega’s goed in zijn.

Momenteel in de regio:

Antwerpen – Lier

Bekijk enkele projecten

Steenplein

Je mag er 100% zeker van zijn. Elke toerist die een bezoek brengt aan de stad Antwerpen komt op het Steenplein genieten van het zicht op de Schelde. Het Steenplein is meer dan een plein. Je kan er ook de aanlegsteiger voor de overzetboot, de waterbus en de cruiseschepen terug vinden. En het Steenplein is natuurlijk het plein waar Het Steen staat. De verbouwingswerken zijn volop bezig om van Het Steen het toeristisch onthaalcentrum te maken. Voor zo’n cruciale plek liggen de ambities van de stad Antwerpen hoog. De Werkmmaat’ers staan elke dag in voor het proper houden van deze unieke toeristische site.

Contacteer ons

Antwerpse fonteinen

Wat hebben Hendrik Conscience en Brabo met elkaar gemeen? Beide historische figuren zijn gekoppeld aan Antwerpse fonteinen. De Grote Markt en het Conscienceplein zijn twee van de belangrijkste pleinen in de historische binnenstad. De medewerkers van Werkmmaat zorgen er wekelijks voor dat deze twee fonteinen netjes blijven. Geen zorg, ook de twintig andere fonteinen in de stad Antwerpen worden door onze collega’s onder handen genomen.

Contacteer ons

De Vesten Lier

De vier kilometer lange Vesten, een groene ring rond Lier, vormt samen met het stadspark de groene long van deze sfeervolle stad. Elke dag zie je onze collega’s op stap met hun vuilniskar om al het sluikafval weg te prikken. Op onze tocht nemen we ook het afval mee op enkele gevoelige plaatsen zoals het hippe skatepark en de drukke voetgangerstunnel aan het station.

Contacteer ons

Bekijk ook andere projecten

Klus & renovatie

Zachte renovatiewerken en onderhoud van gebouwen

Lees meer

Toerisme uitbating

Spelen in Lier, Leescafe bibliotheek Lier en De Ruien en City Camping Antwerp in Antwerpen

Lees meer

Cultuur & Vrije Tijd

Jeugd, vrije tijd, cultuur en netwerken

Lees meer