Klus & renovatie

Zachte renovatiewerken en onderhoud van gebouwen, daar mag je ons graag op aanspreken. Lokale besturen willen als een goede huisvader zorg dragen voor hun gebouwen. Van in de kelder tot op de hoogste daken. In het stadhuis maar ook in de douches van het zwembad. In scholen springen we graag binnen om directie en leerkrachten te ontlasten van hun lijst met dringende klusjes. De mannen van Werkmmaat kunnen toveren met hun werkmateriaal.

Momenteel in de regio:

Antwerpen – Antwerpse Zuidrand - Lier

Bekijk enkele projecten

Een klusjesploeg met diverse talenten

Ons orderboekje is heel divers: schilderen, vloeren, betegelen, bezetten, gyproc plaatsen, schrijnwerkerij, aanleg van opritten, verhuisopdrachten, afbraakwerken, schilderen van zwembaden,… Aarzel niet om ons uit te dagen. We zijn maar wat fier als we een klus goed hebben kunnen afronden. We werken op basis van een duidelijke offerte, ondertekend door een team van ervaren instructeurs.

Voor meer informatie over dit project:

Stedelijke diensten stad Antwerpen:

antwerpen@werkmmaat.be

03 376 45 78

Stedelijke diensten stad Lier:

lier@werkmmaat.be

03 376 45 79

U wil als lokaal bestuur ook beroep doen op onze klusjesploeg?

Contacteer ons

Propere daken en goten

Niet alleen in de gebouwen, maar ook op de daken zelf kan je de collega’s van Werkmmaat verwachten. We zorgen voor een vast onderhoud van de daken en dakgoten. Kwestie van ervoor te zorgen dat de daken er proper bij liggen en het regenwater vlot haar weg kan vinden naar de afvoerpijp. Ook hoge daken schrikken ons niet af met de hulp van onze hoogtewerker.

Contacteer ons

De leerkrachten bij de les

Leerkrachten en directies hebben al genoeg zorgen aan hun hoofd. Lijstjes van kleine en grotere klusjes blijven soms al te lang rondslingeren in de leraarskamer: losliggende tegels op de speelplaats, klaslokalen die dringend een likje verf nodig hebben, waarom hangen die kapstokken nog steeds niet aan de muur, brandblusapparaten moeten dringend correct geplaatst worden voor de inspectie komt, proper zand aanvoeren in de speelhoek van de kleuters, .... Maar ook voor grote opdrachten zoals verbouwingen en aanleggen van betonpaden staan wij paraat. Geen vraag is ons te veel.

Contacteer ons

Bekijk ook andere projecten

Fietsen

We houden van fietsen en dat kan je merken op vele manieren

Lees meer

Evenementen

Opbouw, afbraak, vervoer en permanentie

Lees meer

Cultuur & Vrije Tijd

Jeugd, vrije tijd, cultuur en netwerken

Lees meer