Word jij een

Werkmmaat?

Welkom bij Werkmmaat - dé plek waar unieke talenten en kansen samenkomen. Je kan bij ons terecht in één van onze projecten, of wij begeleiden je op de werkvloer van één van onze partnerbedrijven. 
Word jij onze Werkmmaat?
Werknemers van Wermmaat die de openbare ruimte proper houden voor Het Steen in Antwerpen Werknemer van werkmmaat en fietskoerier lier die met zijn bakfiets een pakket aflevert City camping Antwerp, die door werkmmaat uitgebaad wordt

Waar kom je terecht?

Wij zijn Werkmmaat. Een bedrijf met bewonderenswaardige medewerkers. Mensen die al lang werk zoeken en met ondersteuning de baan van hun leven vinden. Samen met lokale besturen, bedrijven en organisaties in het Antwerpse maken we werk van sociaal ondernemen. Zo maken we de lokale economie sociaal. En leveren we meerwaarde met fiere mensen.

Je komt terecht in ons maatwerkbedrijf, in één van onze projecten. Of je gaat aan de slag op de werkvloer van een ander bedrijf, met de begeleiding van Werkmmaat.

Solliciteer nu

De vier projecten

Lokaal werken aan sociaal ondernemen. Dat is wat we willen doen. Met lokale besturen en bedrijven als onze partners. Fiere medewerkers zijn ons doel. Lees meer over ons Werkmmaat verhaal.

Klus & evenementen

Als renovatiemedewerker sta je in voor kleine klusjeswerken: schilderen, vloeren, afbraakwerken, verhuisopdrachten, opbouw en afbraak van evenementen, groenwerk...

Meer over deze projecten

Toerisme in Antwerpen - Lier

Solliciteer bij Werkmmaat als medewerker in één van de toeristische activiteiten of als onderhoudsmedewerker. We zijn zowel in Antwerpen als in Lier actief.

Meer over deze projecten

Fietsenwerking Antwerpen - Mortsel - Lier

Start een traject als fietshersteller in onze fietswerkplaats of ga aan de slag in onze fietspunten, of in één van onze fietsenwinkels.

Meer over deze projecten

Cultuurnetwerkers & Vrijetijdsbemiddelaars

Als cultuurnetwerker ga je op zoek naar jongeren die een frisse wind willen laten waaien op vlak van cultuur. Of help als vrijetijdsbemiddelaar mensen op weg naar een passende vrijetijdsbesteding.

Meer over deze projecten

Wall of fame

Groenmedewerker
Shihar

Werkmmaat sinds

2019

nieuwe werkgever sinds

2022

Shihar leerde zijn stiel als groenmedewerker binnen Werkmmaat. Hij zorgde elke dag voor het onderhoud van de Vesten en het stadspark in Lier. De ideale leerschool om nadien aan het werk te gaan als medewerker groen binnen de stad Lier.

Opvoeder internaat secundair onderwijs
Seddik

Werkmmaat sinds

2015

nieuwe werkgever sinds

2019

In Borgerhout was hij als Cultuurnetwerker het aanspreekpunt voor jongeren die op zoek waren om hun talenten op het vlak van dans en muziek vorm te geven. Na een korte tussenstop bij de Jeugddienst stad Antwerpen werkt hij nu als leerlingenbegeleider in een school voor secundair onderwijs. De ideale job voor Seddik!

Groenonderhoud
Gjevat

Werkmmaat sinds

2009

nieuwe werkgever sinds

2021

Gjevat was er bij de start van Werkmmaat al reeds bij. In al die jaren was hij onze vaste medewerker groenonderhoud. Door weer en wind, op Gjevat konden we altijd rekenen. Onze collega's van het maatwerkbedrijf Het Rekreatief waren dan ook heel blij om Gjevat in hun groenploeg te kunnen opnemen.

Wil jij een Werkmmaat worden?

Heb je een CV en/of motivatiebrief?
Deze mag je mailen naar:
info@werkmmaat.be
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.