Word jij een

Werkmmaat?

Welkom bij Werkmmaat - dé plek waar unieke talenten en kansen samenkomen. Je kan bij ons terecht in één van onze projecten, of wij begeleiden je op de werkvloer van één van onze partnerbedrijven. 
Word jij onze Werkmmaat?
Werknemers van Wermmaat die de openbare ruimte proper houden voor Het Steen in Antwerpen Werknemer van werkmmaat en fietskoerier lier die met zijn bakfiets een pakket aflevert City camping Antwerp, die door werkmmaat uitgebaad wordt

Waar kom je terecht?

Wij zijn Werkmmaat. Een bedrijf met bewonderenswaardige medewerkers. Mensen die al lang werk zoeken en met ondersteuning de baan van hun leven vinden. Samen met lokale besturen, bedrijven en organisaties in het Antwerpse maken we werk van sociaal ondernemen. Zo maken we de lokale economie sociaal. En leveren we meerwaarde met fiere mensen.

Je komt terecht in ons maatwerkbedrijf, in één van onze projecten. Of je gaat aan de slag op de werkvloer van een ander bedrijf, met de begeleiding van Werkmmaat.

Solliciteer nu

De vier projecten

Lokaal werken aan sociaal ondernemen. Dat is wat we willen doen. Met lokale besturen en bedrijven als onze partners. Fiere medewerkers zijn ons doel. Lees meer over ons Werkmmaat verhaal.

Klus & evenementen

Als renovatiemedewerker sta je in voor kleine klusjeswerken: schilderen, vloeren, afbraakwerken, verhuisopdrachten, opbouw en afbraak van evenementen, groenwerk...

Meer over deze projecten

Toerisme in Antwerpen - Lier

Solliciteer bij Werkmmaat als medewerker in één van de toeristische activiteiten of als onderhoudsmedewerker. We zijn zowel in Antwerpen als in Lier actief.

Meer over deze projecten

Fietsenwerking Antwerpen - Mortsel - Lier

Start een traject als fietshersteller in onze fietswerkplaats of ga aan de slag in onze fietspunten, of in één van onze fietsenwinkels.

Meer over deze projecten

Cultuurnetwerkers & Vrijetijdsbemiddelaars

Als cultuurnetwerker ga je op zoek naar jongeren die een frisse wind willen laten waaien op vlak van cultuur. Of help als vrijetijdsbemiddelaar mensen op weg naar een passende vrijetijdsbesteding.

Meer over deze projecten

Wall of fame

Secretariaatsmedewerker school
Younes

Werkmmaat sinds

2017

nieuwe werkgever sinds

2022

In het ontmoetingscentrum NOVA zorgde hij voor de nodige dynamiek. Younes stond in voor het onthaal en was de organisator van tal van evenementen. Een prima leerschool om nadien aan het werk te kunnen gaan als secretariaatsmedewerker van de Spectrumschool in Antwerpen. Younes is een vat vol talenten, hij is verder ook actief met een foodtruck op Luchtbal.

Keukenmedewerker
Magid

Werkmmaat sinds

2014

nieuwe werkgever sinds

2020

Magid bezorgde als polyvalent medewerker in De Ruien vele bezoekers een fantastische tijd. Hij deed een Opleiding in Bedrijf in de keuken van WZC Sint-Maria en volgde de opleiding Keukenmedewerker bij Werkvormm vzw. Dit alles met een positief resultaat, in mei 2020 kon hij als polyvalent medewerker keuken aan het werk bij ZNA/Stuyvenberg .

Opvoeder internaat secundair onderwijs
Seddik

Werkmmaat sinds

2015

nieuwe werkgever sinds

2019

In Borgerhout was hij als Cultuurnetwerker het aanspreekpunt voor jongeren die op zoek waren om hun talenten op het vlak van dans en muziek vorm te geven. Na een korte tussenstop bij de Jeugddienst stad Antwerpen werkt hij nu als leerlingenbegeleider in een school voor secundair onderwijs. De ideale job voor Seddik!

Wil jij een Werkmmaat worden?

Heb je een CV en/of motivatiebrief?
Deze mag je mailen naar:
info@werkmmaat.be
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.