Word jij een

Werkmmaat?

Welkom bij Werkmmaat - dé plek waar unieke talenten en kansen samenkomen. Je kan bij ons terecht in één van onze projecten, of wij begeleiden je op de werkvloer van één van onze partnerbedrijven. 
Word jij onze Werkmmaat?
Werknemers van Wermmaat die de openbare ruimte proper houden voor Het Steen in Antwerpen Werknemer van werkmmaat en fietskoerier lier die met zijn bakfiets een pakket aflevert City camping Antwerp, die door werkmmaat uitgebaad wordt

Waar kom je terecht?

Wij zijn Werkmmaat. Een bedrijf met bewonderenswaardige medewerkers. Mensen die al lang werk zoeken en met ondersteuning de baan van hun leven vinden. Samen met lokale besturen, bedrijven en organisaties in het Antwerpse maken we werk van sociaal ondernemen. Zo maken we de lokale economie sociaal. En leveren we meerwaarde met fiere mensen.

Je komt terecht in ons maatwerkbedrijf, in één van onze projecten. Of je gaat aan de slag op de werkvloer van een ander bedrijf, met de begeleiding van Werkmmaat.

Solliciteer nu

De vier projecten

Lokaal werken aan sociaal ondernemen. Dat is wat we willen doen. Met lokale besturen en bedrijven als onze partners. Fiere medewerkers zijn ons doel. Lees meer over ons Werkmmaat verhaal.

Klus & evenementen

Als renovatiemedewerker sta je in voor kleine klusjeswerken: schilderen, vloeren, afbraakwerken, verhuisopdrachten, opbouw en afbraak van evenementen, groenwerk...

Meer over deze projecten

Toerisme in Antwerpen - Lier

Solliciteer bij Werkmmaat als medewerker in één van de toeristische activiteiten of als onderhoudsmedewerker. We zijn zowel in Antwerpen als in Lier actief.

Meer over deze projecten

Fietsenwerking Antwerpen - Mortsel - Lier

Start een traject als fietshersteller in onze fietswerkplaats of ga aan de slag in onze fietspunten, of in één van onze fietsenwinkels.

Meer over deze projecten

Cultuurnetwerkers & Vrijetijdsbemiddelaars

Als cultuurnetwerker ga je op zoek naar jongeren die een frisse wind willen laten waaien op vlak van cultuur. Of help als vrijetijdsbemiddelaar mensen op weg naar een passende vrijetijdsbesteding.

Meer over deze projecten

Wall of fame

Chauffeur fietspunt
Ahmad

Werkmmaat sinds

2023

nieuwe werkgever sinds

2024

Na zijn artikel 60 traject in 2019 klopte Ahmad op het juiste moment terug aan bij Werkmmaat. We waren dringend op zoek naar een chauffeur om in het kader van ons mobiel fietsherstel met onze camionette de fietsen op te halen en terug te brengen bij onze klanten. Begin 2023 ging Ahmad aan het werk in fietspunt Mortsel. Als chauffeur zorgde hij ook voor het vervoer van fietsen van De Geus. Na een succesvolle stage kon Ahmed begin 2024 aan het werk als chauffeur bij Lucien. Van een blitzcarrière gesproken!

Opvoeder internaat secundair onderwijs
Seddik

Werkmmaat sinds

2015

nieuwe werkgever sinds

2019

In Borgerhout was hij als Cultuurnetwerker het aanspreekpunt voor jongeren die op zoek waren om hun talenten op het vlak van dans en muziek vorm te geven. Na een korte tussenstop bij de Jeugddienst stad Antwerpen werkt hij nu als leerlingenbegeleider in een school voor secundair onderwijs. De ideale job voor Seddik!

Fietshersteller
Adnan

Werkmmaat sinds

2019

nieuwe werkgever sinds

2023

Onze energieke en enthousiaste collega was heel blij dat hij aan het werk kon gaan voor het onderhoud en herstel van de populaire deelfietsen van Velo in Antwerpen. De kneepjes van het vak leerde hij in het fietspunt Mortsel.

Wil jij een Werkmmaat worden?

Heb je een CV en/of motivatiebrief?
Deze mag je mailen naar:
info@werkmmaat.be
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.