Fietsen

We delen de passie voor de fiets, samen met de steeds groeiende groep van studenten en werknemers die elke dag moedig hun verplaatsing op twee wielen rondtrappen. Bij fietspanne zorgen we voor een snel en deskundig herstel. Je kan ons terug vinden in de NMBS stations van Lier en Mortsel, maar ook in bedrijven, ziekenhuizen en onderwijscampussen. We ondersteunen ook graag diverse initiatieven die op fietswielen draaien.

Momenteel in de regio:

Antwerpen – Antwerpse Zuidrand - Lier

Bekijk enkele projecten

De Wielredders

Dankzij de steun van de Universiteit en de stad Antwerpen hebben we een fietsherstelatelier kunnen uitbouwen in de Paardenmarkt 33, midden in de studentenwijk. Elkeen kan bij ons terecht. We mikken op een klantgerichte en snelle herstelling van uw fiets. Daarnaast verkopen we degelijke tweedehandsfietsen. We geven op deze manier achtergelaten weesfietsen een tweede leven.

Voor meer informatie over dit project:

www.dewielredders.be

dewielredders@werkmmaat.be

03 435 26 01

Contacteer ons

Mobiel fietsherstel

Werknemers en studenten stimuleren om de fiets te gebruiken. Daar is het ons om te doen. Via het mobiel fietsherstel bieden we de garantie dat een fietspanne in de loop van de dag hersteld wordt. We komen de fiets in het bedrijf of campus halen en terugbrengen. Een service voor alle bedrijven en campussen van Antwerpen tot in Lier. De aanmelding tot aan de factuur verlopen vlotjes langs digitale weg.

Voor meer informatie over dit project:

www.mobielfietsherstel.be

mobielfietsherstel@werkmmaat.be

03 376 45 80

Contacteer ons

Fietspunt Lier

Het NMBS station telt meer dan 1.100 fietsenstallingen die elke werkdag meer dan vol staan. De medewerkers van het fietspunt verwennen de fietspendelaar door ervoor te zorgen dat alle fietsenstallingen netjes zijn. Bij een fietspanne kan je terecht in ons atelier in het stationsgebouw. Jij neemt de trein en als je ’s avonds terug komt staat je fiets voor je klaar. Handig toch? Fietspunt Lier maakt deel uit van het fietspunten-netwerk in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Voor meer informatie over dit project:

www.fietspunten.be

Contacteer ons

Fietspunt Mortsel-Boechout-Hove-Kontich-Lint-Edegem

Een fietspunt met een heel lange naam. En niet zonder reden. Onze medewerkers dragen niet alleen zorg voor de fietsenstallingen in de 4 NMBS stations van Mortsel, maar ook voor de fietsenstallingen van de NMBS stations in Boechout, Hove, Kontich en Lint. Het kloppend hart van het fietspunt is ons herstelatelier in het NMBS station Mortsel Oude God. Handig voor de duizenden fietsers die, vlak langs de voordeur van ons fietsatelier, passeren op de fiets-o-strade Antwerpen – Mechelen. Fietspunt Mortsel-Boechout-Hove-Kontich-Lint-Edegem maakt deel uit van het fietspunten-netwerk in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Voor meer informatie over dit project:

www.fietspunten.be

Contacteer ons

Fietskoerierdienst

Een ecologische bakker in Mortsel is maar wat blij dat de dagelijkse bestellingen van vers gebakken brood met de fiets kunnen gebeuren. Stipt op tijd, vrij van fileproblemen en een sympathieke manier om hun product aan de klant te bezorgen. Meer en meer bedrijven springen daarom mee op onze cargofiets om hun klanten te bedienen.

Contacteer ons

Gridbox

De fiets-o-strade Antwerpen – Mechelen is de meest intense fietsroute in de provincie Antwerpen. Een reden te meer voor het provinciebestuur om de fietser te verwennen. Bij een fietspanne kan je via een simpele sms de Gridbox openen. Er staat een elektrische fiets voor je klaar om je reis verder te zetten. In de loop van de dag zorgen we voor het herstel van je fiets. Tussen Antwerpen en Mechelen staat er om de 2,5 km een Gidbox voor je klaar.

Voor meer informatie over dit project:

http://fietsostrade.gridbox.be

Contacteer ons

Fietsen zijn onze passie

We zijn een grote supporter van de fietsers. Onze Werkmmaat collega’s ondersteunen maar wat graag diverse fietsprojecten. Toeristen kunnen een fiets huren voor een dagje uit. We ondersteunen bedrijven met ons aanbod van leasing fietsen. De Blue-bikes worden door Werkmmaat 'ers elke dag gecontroleerd. In scholen controleren en herstellen we fietsen van leerlingen zodat ze veilig naar school kunnen rijden. De kinderfietsen van de fietsbibliotheek in Edegem en Lier worden in de watten gelegd. Volwassenen leren we de kneepjes van het fietsen. We labelen gratis fietsen tegen diefstal. Laat ons gerust weten als we nog meer kunnen doen om het fietsen te stimuleren!

Contacteer ons

Bekijk ook andere projecten

Event ondersteuning

Opbouw, afbraak, vervoer en permanentie

Lees meer

Cultuurnetwerkers

Jeugd, cultuur en netwerken

Lees meer

Toerisme uitbating

Spelen in Lier, Leescafe bibliotheek Lier en De Ruien en City Camping Antwerp in Antwerpen

Lees meer