Werkmmaat levert maatwerk voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Werkmmaat coacht hen naar een geschikte werkplek en creëert nieuwe nuttige jobs op maat.

Werkmmaat werkt
Werkmmaat richt zich volledig op tewerkstellingsprojecten. We versterken de technische en sociale competenties van onze doelgroepmedewerkers zodat ze kunnen doorstromen naar het regulier arbeidscircuit. Daarvoor creëert Werkmmaat nieuwe en nuttige jobs die inspelen op lokale noden. De Vlaamse regelgeving rond Lokale Diensten Economie vormt het kader.

Gegroeid uit Werkvormm
Werkmmaat, opgericht in juli 2011, is gegroeid uit vzw Werkvormm. Deze organisatie  staat voor: werk door vorming, opleiding en reïntegratie op maat van mensen. Met opleidings- en werkervaringsprojecten in de Antwerpse haven onderhouden de doelgroepmedewerkers van Werkvormm de openbare haveninfrastructuur en renoveren ze het maritiem erfgoed. Werkvormm is gevestigd op het Eilandje, de ideale biotoop voor deze organisatie.

Actief in regio Antwerpen
Werkmmaat werkt momenteel in Antwerpen, Mortsel, Boechout, Hove, Kontich, Lint, Edegem en Lier. Vzw Werkmmaat maakt deel uit van E-SO, een brede groep van sociale economie bedrijven in Antwerpen.

Werkmmaat
Werkmmaat
Werkmmaat