Nadina Mujanovic, leidinggevende kinderdagverblijf Calimero in Borgerhout
“Ik wil u en uw collega’s bedanken voor de snelle en kwaliteitsvolle dienstverlening en opvolging van de werken. Eind september heb ik verschillende bons opgemaakt om een aantal ruimtes te laten schilderen. Vorige week zijn alle schilderwerken zeer goed uitgevoerd door een schilder van de stad Antwerpen en door vier medewerkers van vzw Werkmmaat. Ze waren heel klantvriendelijk en efficiënt. Ze hielden tijdens hun werk steeds rekening met onze werking.”

Sarah Moreels, coördinator interne bedrijfsvoering Lokale Politie Antwerpen
“We hebben gisteren al een groot deel van het meubilair voor het nieuwe wijkteam in de lokalen verhuisd. Ik moet zeggen dat de mensen van Werkmmaat schitterend werk geleverd hebben. Ik wil jullie ook bedanken omdat jullie dit werk toch hebben kunnen uitvoeren ondanks de moeilijk te halen deadline die was afgesproken.”

Tina Marquet, districts- en loketwerking Merksem
“We zijn supertevreden over de drie mensen van Werkmmaat voor de ondersteuning van onze receptie van de vrijwilligers in Merksem. Tarrah en Ward hebben duidelijk meer ervaring dan wij in het serveren en hebben ook goed mee opgeruimd. Het was weerom een fijne ervaring met Werkmmaat en wij doen zeker in de toekomst terug beroep op jullie diensten. Bedankt om mee in te springen met jullie ploeg, dat heeft ons gebrek aan personeel mee goedgemaakt.

Werkmmaat
Werkmmaat