► FIETSPUNTEN

Treinpendelaars uit Mortsel, Boechout, Hove, Kontich, Lint en Lier kunnen hun fiets met een gerust hart achterlaten aan het station. Medewerkers van Werkmmaat houden er een oogje in het zeil en de fietsenstallingen netjes. Bovendien  voeren we kleine fietsherstellingen uit. Zo bol je aan het eind van de dag veilig huiswaarts.

De gedreven werknemers van Werkmmaat beheren de fietspunten van Lier en Mortsel-Boechout-Hove-Kontich-Lint-Edegem. Ze nemen de verhuur van toeristische fietsen, het onderhoud van de fietsenstallingen en kleine herstellingen op zich. Met de Blue-bikes bieden we een handige formule om het openbaar vervoer en de fiets te combineren.

Onze dienstverlening richt zich ook naar de fietsenstallingen aan de haltes van De Lijn: namelijk het gemeenteplein in Mortsel en de eindhalte op Capenberg/Boechout.

Aanvullend ondersteunt Werkmmaat alle soorten fietsprojecten: in scholen, bedrijven en gemeenten. Als het maar op wieltjes loopt.

Werknemers in de Zuidrand van Antwerpen kunnen rekenen op onze mobiele fietsherstelservice. In opdracht van de Universiteit Antwerpen bieden we deze unieke service ook aan voor werknemers en studenten van de "buitencampussen". Dankzij de steun van de provincieen en Universiteit Antwerpen  kunnen we de studenten in de stadscampussen verwennen met een heus fietspunt in het Tolhuis/The Beacon.

 
Werkmmaat